Design meubels
Verander Uw Meubels in Kunstwerken met Stucco en Mortex


Welkom bij Midas, dé meester in meubeltransformatie gevestigd in Antwerpen. Wij bieden exclusieve diensten voor het omtoveren van uw meubels tot verbluffende kunstwerken. Met stucco en mortex kunnen we alle vormen en kleuren creëren, waardoor uw meubels een geheel nieuwe uitstraling krijgen.


Onze expertise


Als gepassioneerde meester-schilder en kunstenaar begrijp ik de waarde van kwaliteit en vakmanschap. Onze meubelbekleding met stucco en mortex is niet alleen duurzaam, maar ook uniek en op maat gemaakt. We werken met de rijkste materialen en kleurenpaletten om aan de wensen van onze veeleisende klanten te voldoen.


Creatieve vrijheid


Bij Midas geloven we in creatieve vrijheid. Of u nu een klassieke uitstraling wilt of een gedurfde, moderne stijl, wij staan voor u klaar. Stucco en mortex bieden eindeloze mogelijkheden om uw meubels te personaliseren. We nodigen u uit om uw visie met ons te delen, zodat we samen een meesterwerk kunnen creëren.


Unieke stijl


Onze meubelbekleding met stucco en mortex is geliefd bij cliënteel over de hele wereld. We werken samen met klanten over de hele wereld om hun meubels om te toveren tot unieke, luxueuze kunstwerken. Bij Midas bent u verzekerd van ongeëvenaarde stijl en klasse.


Klaar voor een verandering?


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw meubels kunnen transformeren in ware kunstwerken en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van meubelbekleding.